Velkommen til Marton Outdoors hjemmeside!

BOB`S YOUR UNCLE- COMFORT WHEN COLD

Soveposen for bena

"Bob`s Your Uncle" startet med en liten idè rundt et bål. Vi pakker oss inn i pledd, saueskinn, boblejakker og hva vi kan finne. Det må jo være en bedre løsning? Ja, det er Bob`s Your Uncle.

"Bob`s Your Uncle" som oversatt enkelt til norsk betyr "Vips" gjør nettopp det- Vips, så blir du varm.

Bob`en er laget med et behagelig bredt strikk i livet, myk og god nylon utenpå og en varm og god Thinsulate i beste kvalitet som isolasjon. Den har en solid Orange glidelås fra YKK i siden som gjør den enkel og ta av og på. Lommen foran kan hele produktet pakkes ned i for transport. Nederst har vi laget til en enkel strikkløsning som gjør at du kan trekke Bob`en tett mot bena på ekstra kalde dager.

Bob`en passer i sekken på dagsturer, på bryggekanten på kalde sommerdager, på fotballkampen, i hytteveggen på fjellet, rundt bålet, i båten, ja, egentlig overalt hvor man sitter ute å fryser.

Høsten 2015 var den første prototypen ferdig og vi har gjennom siste året testet, endret og forbedret produktet Bob`s Your Uncle.

Litt detaljer om produktet:

Bob`s Your Uncle har forsterkninger i baken av en kraftig nylon for å gjøre produktet mer slitesterkt og tåle mer inntrengning av fuktighet fra underlaget man sitter på.  Logo er trykket på i refleks, som gir en skikkelig kul effekt i mørket.

Øverst på baksiden av plagget har vi inkludert en hempe for enkelt å henge produktet opp f. eks til tørk.

Bob`en kan pakkes inn i lommen på forsiden og plagget. Da blir den 29x36x10cm, men kan komprimeres ytterligere om man ønsker det. Den har også en liten hempe som man kan henge  Bob`en opp i når den er pakket sammen i lommen.


Bob`s Your Uncle har to kraftige glidelåser fra YKK for å kunne takle snø og slitasje. Glidelåsen i siden kan åpnes helt. Det gjør produktet enkelt å ta på og av, og kan også brukes som pledd eller sitteunderlag.

Øverst i livet har vi utviklet et bredt og godt liv for at Bob`en skal være behagelig på både når man sitter og står. En kraftig borrelås støtter også for optimalisering av størrelse og støtte til glidelås.